søndag den 27. januar 2013

ANBEFALING: Basic neglelak fra Tyskland




'
Lillefinger : nr. 35 eller 330 - 1 lag / Ringefinger : nr. 44 eller 271 - 2 lag / Langefinger : nr. 9 eller 261 - 2 lag / Pegefinger : nr. 221 - 1 lag / Tommelfinger : nr. 23 eller 261 - 1 lag

Jeg har for længe siden fået nogle super gode neglelakker fra min 'grandtante'?! (hedder det det?) fra København. De er købt i Tyskland i den butik som hedder schlecker. De koster 1 eller 2 € og der er 5 ml i. Efter den billige pris, synes jeg at de er super holdbare, og holder ligeså længe på neglen, uden at skalle, som andre mærker, der er væsentligt dyrere! Da jeg ikke selv har købt dem, ved jeg ikke om de har mange farver. De kalder serien "Basic", og jeg synes at have hørt noget om at de også laver makeup. Det har jeg ikke prøvet. Jeg vil anbefale at bruge en god under og overlak, så du ikke får gule negle, og med overlak vil lakken holde længere ;-)

(jeg har været lidt i tvivl om det var nummeret på bunden af flasken, eller det nummer på klistermærket, som var farvens nummer, så i får begge numre:-))

Er der nogle af  jer, som har prøvet dem?

2 kommentarer:

  1. Lækre farver! Er især vild med din blå!

    Huge hugs http://www.gittemary.com/
    https://www.facebook.com/ThePictureOfMary
    http://www.youtube.com/Gittemary

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også helt vild med farverne!(-:

      Slet